ODENSE AFDELING:

HADERSLEV AFDELING:

​Mogens Larsen
​Dentallaboratorium

​AKK
​Dentallaboratorium

DKM 

Dentallaboratorium

Haderslev
​Dentallaboratorium A/S

​Medarbejdere

Dorte Danielsen, laboratorieejer siden 1998 og daglig leder. Har ansvaret for administration, økonomi, salg, indkøb og markedsføring. Er bl.a. uddannet korrespondent og civiløkonom.

Kontakt Dorte Danielsen på dd@larsen-dental.dk 

Lise-Lotte Helmann Andersson er kontorassistent og uddannet klinikassistent. Har været på laboratoriet siden 2007 og har ansvaret for fakturering, servicekørsel, patientservicering og udenlandsk arbejde.

​Kristian Rolver er cheftandtekniker, ekspert i aftagelig protetik og har været på laboratoriet siden 1984. Har ansvaret for kvalitetskontrol og indkøb af materialer.

Lars Lippert er uddannet laboratorietandteknikker og har været hos Mogens Larsen Dentallaboratorium siden 2012. Lars arbejder primært med alle former for tandproteser samt hætter og finérkroner.

Mogens Hartung er tidligere ejer af AKK Dentallaboratorium og har været hos Mogens Larsen Dentallaboratorium siden 2012. Mogens arbejder primært med alle former for tandproteser, herunder specialproteser og avancerede løsningsforslag.

Helle Brinkmann er uddannet laboratorietandtekniker og har været på laboratoriet siden 2010. Har ansvaret for guldkroner, hætter, brostel, porcelæns-pålægning og fuldkeramik samt scanning og fræsning.

Tina Hedemann arbejder med fast og aftagelig protetik samt med scanninger.

Charlotte Rosenkjær ...

Mette Møller Jensen

Fremstiller tandproteser i Haderslev

Amin Yashou

Thomas Krag Andersen

konsulent

Kan kontaktes på telefon: 3015 3310

Mail: tka@larsen-dental.dk 

Firmanavn & CVR

Mogens Larsen Dentallaboratorium A/S

CVR: 12634730​

ODENSE AFD.

Tlf.: 6613 4088

E-mail: info@larsen-dental.dk

HADERSLEV AFD.

​Tlf.: 7452 5795

E-mail: ​haderslev@larsen-dental.dk